EcoMoto 930×122

edwin kim

CONCERT ÎN PITEȘTI

Concert în Pitești. Filarmonica Piteşti vă invită joi, 27 aprilie 2017, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, la ultimul concert simfonic al lunii.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Orchestra instituţiei, dirijată de olandezul Theo Wolters, şi soliştii sud-coreeni Edwin Kim şi Sujin Lee vor aduce în faţa publicului lucrări muzicale semnate de Max Bruch (Concertul pentru vioară şi orchestră nr. 1 în sol minor, op. 26), Pablo de Sarasate (Navarra, pentru două viori şi orchestră, op. 33) şi Piotri Ilici Ceaikovski (Simfonia nr. 5 în mi minor, op. 64).

Din anul 2012, violonistul Edwin Kim organizează anual propriul său festival la Lech am Arlberg, în Austria, „Lech Classic Music Festival”. Kim este profesor de vioară la Universitatea Hanyang din Seul. A mai concertat la Filarmonica Piteşti în 2016.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Studentă a lui Edwin Kim, violonista Sujin Lee a susţinut numeroase recitaluri şi concerte pe scenele din Europa. Lee va fi în premieră la Filarmonica Piteşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3