930 x122 grota rece

filarmonica pitesti

CONCERT SENZAȚIONAL ÎN PITEȘTI

Concert senzațional în Pitești. Mâine, 16 februarie 2017, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional din centrul Piteștiului va avea loc un concert simfonic pentru harpă şi cu muzică de balet.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijată de Tiberiu Oprea, va interpreta, ca solistă, harpista Miruna Vidican.

În program: Claude Debussy – Dans sacru şi dans profan pentru harpă şi orchestră de coarde, Marcel Tournier – Feeria, Léo Delibes – Baletul Coppélia şi Baletul Sylvia, Charles Gounod – Balet din din opera Faust şi Jules Massenet – Suita de balet Cidul.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Miruna Vidican a început studiul muzicii la opt ani, atunci când a cântat în Corul Radiodifuziunii Române. Trei ani mai târziu a început studiul harpei la Liceul de Muzică „George Enescu” din Capitală. Profesoară de harpă la liceul la care a fost elevă, Vidican a absolvit Universitatea Națională de Muzică Bucureşti. Fostă angajată a Filarmonicii Piteşti, Miruna Vidican este laureată a mai multor concursuri de specialitate, susţinând recitaluri şi concerte în ţară şi în străinătate. A mai concertat în stagiunile trecute la Filarmonica Piteşti, atât în concerte simfonice, cât şi în recitaluri camerale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90