SMART KIDS 930X122

filarmonica pitesti

CONCERTE EDUCATIVE LA FILARMONICA PITEȘTI

Concerte educative la Filarmonica Pitești. Filarmonica Piteşti va continua marți, 16 aprilie 2019, seria concertelor educative.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

De la ora 11 și, respectiv, de la ora 12:30, va fi program special pentru elevii Liceului de Artă „Dinu Lipatti” și ai Școlii Gimnaziale „Ion Minulescu”.

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Mădălin Sandu, vor evolua, ca soliști, violoniștii Mădălin Sandu și Constantin Mirea, flautista Loredana Costică-Oneci și oboistul Raymond Cimpoeșu. Povestitor: Silviu Deaconescu.

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

În program: Wolfgang Amadeus Mozart – Mica Serenadă, Nocturnă pentru orchestră de coarde în Sol major și Divertisment în Re major, Michael McLean – Csardas, Johann Sebastian Bach – Badinerie din Suita nr. 2 în si minor, Ennio Morricone – Oboiul lui Gabriel din filmul Misiunea, Johann Strauss Jr. – Polca La vânătoare și Polca Tunete şi fulgere și Johann Strauss Sr. – Marşul lui Radetzky.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA