Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

(GALERIE FOTO) MIOVENI: SHOW TOTAL LA FESTIVAL

Mioveni: show total la festival. Festivalul Național de Muzică Ușoară “Laleaua de Aur” Mioveni 2016 a debutat ieri în forță cu Adrian Enache pe post de prezentator şi în mare vervă.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Publicul care a umplut sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia a fost răsplătit de concurenți, care s-au prezentat la un înalt nivel artistic. Nivel care face extrem de dificilă misiunea juriului, juriu alcătuit din personalități ale muzicii românești ca Dida Drăgan, Gabriel Dorobanțu, Dan Dimitriu și poeta și textiera Carmen Aldea Vlad.

În prima zi de festival au evoluat grupele 6-8, 9-11 și 12-14 ani. Micii concurenți veniți din toată țara au abordat mai multe genuri ale muzicii ușoare, surprinzând plăcut juriul prin prestațiile lor. Costumațiile soliștilor, luminile și trupele de dans care au animat permanent scena au facut ca show-ul să fie total. Seara s-a încheiat cu recitalurile susținute de câștigătorii ediției precedente: Mara Bratu și Alexia Niculae.

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Printre spectatori s-au numărat primarul Ion Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, Dan Manu, deputatul Simona Bucura Oprescu şi senatorul Șerban Valeca.

Astăzi, în a doua zi a festivalului, vor urca pe scenă concurenții grupei 15-25 de ani, iar de la ora 20 publicul este invitat să asiste la recitaluri susţinute de câștigătoarea Marelui Trofeu 2015, Ștefania Vorovenci, şi de Gabriel Dorobanțu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA