EcoMoto 930×122

degustare

GRAŢIELA MARINEAŢĂ, LA DEGUSTARE DE VINURI

Graţiela Marineaţă, violonista de 24 de ani originară din Piteşti și stabilită în Capitală, este invitată frecvent la diverse evenimente.

Citiți și: PITEȘTEANCĂ DE SUCCES, GALĂ CU PRINȚUL PAUL ȘI PRINȚESA LIA

Recent Grațiela a fost invitata preşedintelui Asociaţiei Somelierilor din România la deschiderea ediţiei de primăvară a Târgului Internaţional de vinuri „GoodWine”, care a avut loc weekend-ul trecut în București.

Gazda a fost extrem de încântată de prestaţia artistică a Graţielei: ,,O apariţie de excepţie, un concert de vis! Mulţumesc frumos pentru susţinere, sper să te avem cât mai des în preajma noastră! Te aşteptăm cu mare drag!’’, i-a transmis piteștencei preşedintele asociaţiei.

Citiți și: DEGUSTARE DE VINURI ÎN CLUB HUSH

La eveniment a participat și Dana Săvuică.

Vă reamintim că violonista a urcat pe scenă alături de cel mai rapid pianist din lume, Havasi, a apărut în hitul ,,30 de grade’’, interpretat de F. Charm feat. Ligia, și a colaborat cu nigerianul Anthony Iguacu pentru un cover al celebrei melodii „All of Me”. (Foto: Facebook Graţiela Marineaţă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90