930 x122 grota rece

abonamente

NOI ABONAMENTE LA FILARMONICA PITEȘTI

Noi abonamente la Filarmonica Piteşti. Filarmonica Piteşti va pune în vânzare, începând din data de 5 septembrie, ora 10, la sediul său din Calea Bucureşti, nr. 2, abonamente pentru perioada 12 septembrie – 19 decembrire 2019.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Preţul unui abonament este de 400 de lei la categoria A, de 300 de lei la categoria B și de 250 de lei la categoria C.

Preţurile biletelor pentru cele 21 de concerte şi recitaluri: categoria A – 40 de lei; categoria B – 25 de lei; categoria C – 20 de lei.

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

La concertele extraordinare, prețurile biletelor sunt următoarele: categoria A – 50 de lei; categoria B – 40 de lei; categoria C – 30 de lei.

Tariful unic al biletelor la concertele educative este de 5 lei.

Pentru studenţi, pensionari, şomeri şi adulţii cu handicap mediu şi uşor, tariful biletului se reduce cu 50%. Elevii beneficiază de tarife reduse cu 75% pentru accesul la concerte, cu excepţia celor educative, când este tarif fix.

Accesul la spectacolele susţinute de Filarmonica Piteşti este gratuit pentru:

-cetăţenii de onoare ai municipiului Piteşti;

-elevii etnici români din afara graniţelor ţării bursieri ai statului român;

-posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României în baza H.G. nr. 385/2004 privind accesul gratuit la actul de cultură la nivel naţional al pensionarilor care au activat minimum 10 ani în domeniul cultural-artistic;

-persoanele cu handicap grav sau accentuat, precum şi persoanele care îi însoţesc.

Începând din această stagiune, abonamentele și biletele la concertele Filarmonicii Pitești pot fi achiziționate și online, de pe platforma www.bilete.ro. Menționăm că abonametele vor fi vândute în același timp și la casa de bilete, și pe online.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3