930 x122 grota rece

filarmonica pitesti

O COMOARĂ DE VIOARĂ! ÎN CURÂND, ÎN PITEȘTI

O comoară de vioară! În curând, în Pitești. Joi, 28 septembrie 2017, de la ora 19, sunteți invitați la Centrul Multifuncţional la un nou concert simfonic.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Alexandru Ganea, va reveni, ca solistă, violonista Ioana Cristina Goicea. Ea va interpreta, printre altele, Concertul nr. 1 pentru vioară și orchestră în Re major, op. 6, de Niccolo Paganini.

Ioana Cristina Goicea are un palmares impresionant: peste 25 de premii naţionale şi internaţionale, în Germania, Cehia, Italia și România.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Violonista cântă pe o vioară Vincenzo Rugieri veche de aproape 300 de ani, fabricată în 1720, care i-a fost oferită de Fundaţia „Sinfonima Stiftung” din Mannheim.

A mai concertat în stagiunile anterioare alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, susţinând şi Concertul pentru două viori şi orchestră de Bach, împreună cu violonista Cristina Anghelescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90