SMART KIDS 930X122

alexandru eduard bugan

PASIONAT DE CHITARĂ ȘI TENOR ÎN CORUL DE LA „BRĂTIANU”

„Vreau să investesc într-un studio la mine în mansardă. M-am interesat, nu e mare lucru dacă ai spaţiu, o staţie, laptop, fire, microfoane și boxe de cameră. Cea mai costisitoare ar fi izolaţia. Chiar vorbeam cu un băiat cu care am cântat. Avem fire, amplificator, chitări și microfon, staţie cumpărăm, iar pian îmi cumpăr eu. Nu o să fie calitatea cea mai bună, dar mi se pare o idee ok.”, spune Alexandru Eduard Bugan pentru ePiteşti, un tânăr pasionat de muzică, elev la Colegiul Național „I.C. Brătianu”.

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

”Eu nu sunt stilul de muzician cu lecţii de canto. Eu sunt adeptul lucrurilor făcute pe loc, mi se par cele mai bune. Am cântat 3 ani fără niciun studiu muzical și am învăţat pianul pur și simplu după ureche. Am descoperit că ştiu să cânt mergând la munte, aveam prieteni de familie şi mergeam prin vacanţe, eram cântăreţul găştii. În prima zi în care m-am apucat de chitară am cântat şase ore încontinuu şi mi-am rupt carnea de pe degete pentru că aveam ambiţia să îmi iasă o melodie cap-coadă.”, ne povestește Alexandru.

La 16 ani are deja 3 chitări: acustică Squire Fender, electro acustică Takamine şi o electrică Fender. Elev în clasa a X-a la profilul matematică-informatică, Alexandru Eduard Bugan face parte și din corul liceului, ca… tenor. Cu puţin timp în urmă s-a înscris la Şcoala Populară de Arte și Meserii, pentru canto şi teorie muzicală. Alexandru a particpat la diverse concursuri, impresionând prin stilul său şi obținând şi premii.

Citiți și: Întâlnirea minților: Dulcan luminează „Brătianu”!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA