New Profesional Consult 930 x 122

casa de cultură a sindicatelor

PAULA SELING A RIDICAT SALA ÎN PICIOARE

Paula Seling a ridicat sala în picioare. Paula Seling și orchestra simfonică a Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea au oferit ieri publicului din Mioveni un show remarcabil.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Sala Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia a fost neîncăpătoare pentru publicul venit să asiste și să participe la un spectacol deosebit.

Printre melodiile interpretate s-au numărat „Acasă“, „Promit“, „Prin ochii tăi pot visa“, „Timpul“, „După noapte vine zi“, „Până când nu te iubeam“,  „Ce bine că eşti“, „Caruso“, „Noapte caldă“, „Ploaie în luna lui marte“, „My heart will go on“, dar și „Extazul aurului“ – fragmente din coloanele sonore ale unor filme precum „Parfum de femeie“, „Titanic“ și „Cel bun, cel rău şi cel urât“.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Sub bagheta maestrului Daniel Mânași, lucrări precum „Timpul“, de Marius Moga, „După noapte vine zi“, de Aurel Giroveanu, și „Ridică-te“, de Paula Seling, au fost prezentate publicului, alături de aranjamente ale altor lucrări cunoscute: „Ce bine că eşti“, de Nicu Alifantis, „Până când nu te iubeam“, de Anton Pann, și „L.O.V.E.“, de Bert Kaempfert.

Programul serii a pus în valoare atât abilităţile vocale ale solistei, cât şi abilităţile interpretative ale orchestrei.

Spectacolul a fost organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii de Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3