NOR CURIER 930X122

analia selis

VEDETĂ, CONCERT ÎN PITEȘTI

Vedetă, concert în Pitești. Filarmonica Piteşti va organiza mâine, 16 noiembrie 2017, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, un nou concert simfonic.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Solista Analia Selis, dirijorul József Horvath și pianistul argentinian Mariano Castro vor reveni după doi ani în aceeaşi formulă alături de orchestra simfonică a Filarmonicii piteștene, urmând să interpreteze tangouri, valsuri şi milonga argentiniene, alături de celebre tangouri româneşti. Aranjamentele pentru orchestră sunt semnate de Mariano Castro.

După succesul repurtat cu „Vă place tango?”, Analia Selis vine în faţa publicului cu un nou proiect de suflet: tangouri, valsuri şi milonga argentiniene și renumite tangouri româneşti.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Originară din Argentina, Analia Selis este una dintre cele mai exotice şi mai apreciate voci din peisajul muzical românesc. A susţinut propriile sale concerte în cele mai importante oraşe şi săli ale ţării, printre care Sala Palatului, Teatrul Naţional, Sala Polivalentă și Sala Radio.

Are colaborări cu toate filarmonicile din ţară. În 2009 a lansat proiectul „Latino America”, prin care dăruieşte publicului românesc muzica din ţara sa natală. A concertat la Festivalul Internaţional „George Enescu”. A mai fost prezentă în stagiunile trecute la Filarmonica Piteşti, cu diferite proiecte muzicale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3