930 x122 grota rece

academia oamenilor de știință

ACADEMIA OAMENILOR DE ȘTIINȚĂ, EVENIMENT ÎN MIOVENI

Academia Oamenilor de Știință, eveniment în Mioveni. Pe 25 și 26 mai 2018, orașul Mioveni va găzdui sesiunea ştiinţifică de primăvară a Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România (academie cu sediul în București).

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Evenimentul va avea loc în incinta Centrului Cultural Mioveni și se va deschide pe 25 mai, la ora 15. Sesiunea științifică va continua a doua zi, pe 26 mai, între orele 9 și 12.

Organizată sub titulatura „1918-2018: Contribuții românești în domeniul ingineriei”, sesiunea va reuni specialiști care vor prezenta lucrări științifice cu privire la rezolvarea unor probleme din domeniul infrastructurii de transport și al protecției mediului, studii de trafic și hărți de zgomot, certificare/agrementare de produse și încercări de laborator.

Citiți și: Mobilizare uimitoare de forțe la Mioveni!

Organizatori sunt Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni, împreună cu Academia Oamenilor de Știință din România – secția de Stiințe Tehnice și în colaborare cu Universitatea Politehnică din București și SC Incertrans SA. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90