930 x122 grota rece

cristian gentea

CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ LA ICN MIOVENI

Conferinţă Internaţională la ICN Mioveni. La ICN Mioveni a început astăzi Conferinţa Internaţională „Nuclear” 2018 – educaţie şi cercetare în domeniul nuclear, conferință aflată la a XI-a ediție.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

La eveniment, organizat de RATEN ICN, aflat în subordinea RATEN (Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară), regie al cărei director general este piteșteanul Cristian Gentea, participă numeroşi specialişti din ţară şi din străinătate, inclusiv de la Comisia Europeană.

Printre invitați se numără ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete, şi reprezentanţi ai unor companii din domeniu.

Citiți și: Spectacol total! Eveniment de excepție la Pitești!

La conferinţă, care se va desfășura până vineri, 25 mai 2018, inclusiv, vor fi prezentate noutăţi din domeniul nuclear, miza fiind găsirea de soluţii pentru noi tehnologii care să ducă la reducerea emisiilor de carbon.

”Prezenţa într-un număr atât de mare a unor asemenea specialişti mă bucură şi mă face să privesc cu încredere spre viitor. Este un semn bun şi demonstrează importanţa evenimentului organizat aici, în Mioveni.”, a spus gazda conferinței, Cristian Gentea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90