Donaris 930 x 122

centrul cultural

EVENIMENT NAȚIONAL ÎN MIOVENI

Pe 27 şi 28 mai 2016 în Mioveni va fi organizată o sesiune știinţifică a Centrului de Dezvoltare a Creativităţii al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România. Sesiunea se intitulează „Creativitate inginerească în domeniul producției, energiei și mediului”.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Evenimentul se va desfăşura pe mai multe secţiuni şi se va bucura de prezența a peste 100 de participanţi de seamă din domeniul ştiinţei.

Secţiunile vor fi următoarele: știinţa şi tehnologia informaţiei, creativitate inginerească în domeniul producţiei, energiei și mediului și istorie şi medicină. Subiectele, care vor fi prezentate sub formă de articole ştiinţifice, în limba engleză, urmează să fie publicate în Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Engineering Sciences, editate şi tipărite de Academia Oamenilor de Ştiinţă din România.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 27 mai, de la ora 15, în sala de festivităţi a Centrului Cultural Educativ. Programul va include şi vizite la Uzina Automobile Dacia şi la Catedrala “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Mioveni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90