930X122 MAIA

academia oamenilor de știință

(GALERIE FOTO) OAMENI DE ȘTIINȚĂ ÎN MIOVENI

Oameni de știință în Mioveni. În Mioveni, în sala de festivităţi a Centrului Cultural Educativ, s-au deschis astăzi lucrările celei de-a IX-a sesiuni știinţifice a Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

La deschidere au participat șefii Prefecturii și ai Cosiliului Județean Argeș, reprezentanți ai conducerii Universității Politehnice București și ai Senatului Universității Pitești, reprezentanți ai Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, șefii Primăriei Mioveni, parlamentari și directorii instituţiilor de pe raza oraşului.

Sesiunea se desfășoară pe două secţiuni, cu participanţi de seamă din domeniul ştiinţei şi cu cercetători de la Institutul de Cercetări în Transporturi INCERTRANS și Prime Teh – Tehnologii alternative și neconvenționale.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

La secțiunea „PRODUCTICA 2017” vor fi prezentate 14 proiecte, iar la „ENERGY&PRINTING TECHNOLOGY” vor fi dezbătute alte 7 proiecte.

Printre temele abordate: ”Cercetări inovatoare în domeniul materialelor de sinteză eco-eficiente utilizate pentru infrastructuri rutiere”, ”Evaluarea performanțelor tehnice a produselor utilizate în construcții, conform reglementărilor actuale”, ”Tehnici inovatoare și eficiente pentru structurarea rețelelor de transport intermodal „hub-and-spoke” conectate la strategiile europene” şi “Infrastructura critică și vulnerabilități locale la schimbări climatice de mediu”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3