Donaris 930 x 122

elevi

TINERI DE SUCCES ÎN PITEȘTI

Tineri de succes în Pitești. La Universitatea Pitești a avut loc astăzi premierea celor mai bune lucrări prezentate la Salonul Inovației și Creativității Elevilor din județul Argeș. În cadrul salonului au fost prezentate 680 de lucrări din 20 de domenii.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Primăria orașului Mioveni, reprezentată azi de viceprimarul Aurel Costache, a acordat la fiecare dintre cele 20 de secțiuni câte un Premiu Special, în valoare de 250 de lei, și Marele Premiu, în valoare de 1.000 de lei. Marele Premiu la informatică (hardware și software) a fost câștigat de elevul Andrei Ghioca.

Unul dintre premiile speciale a fost obținut de David Mărunțelu, de la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

La premiere a participat și ministrul Cercetării și Inovării, Șerban Valeca.

Salonul Inovației și Creativității Elevilor din județul Argeș a avut ca obiectiv principal stimularea elevilor pentru creație, inovație și inventică. Întregul eveniment s-a desfășurat sub egida ”Conceput în România” și ”Fabricat în Argeș”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3