New Profesional Consult 930 x 122

claudiu bleonț

COMEDIE CU VEDETE ÎN MIOVENI

Comedie cu vedete în Mioveni. Comedia „Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu și în interpretarea actorilor Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Ecaterina Ladin, Leonid Doni şi Alina Chivulescu, se va juca duminică, 31 martie 2019, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Vincent (Mihai Călin), un agent imobiliar de succes şi în curând fericit tată, este invitat la cină de sora lui Babou (Mirela Oprişor) şi de cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonţ), profesor la universitate. Soţia sa Anna (Raluca Aprodu), specialistă în modă, şi prietenul acestora din copilărie Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, îl însoţesc.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

”Prenumele” (piesă de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patelliere) porneşte de la o glumă nevinovată despre numele viitorului copil, care declanşează o cascadă de situaţii comice neprevăzute şi de dezvăluiri hilare, care pun la grea încercare prietenia între protagoniștii piesei.

Preţul unui bilet este de 30 de lei. Biletele se găsesc, în limita locurilor disponibile, atât la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, cât și la Centrul Cultural Mioveni, de luni până joi, între orele 8 și 16, iar vineri între orele 8 şi 14.

Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni. Pentru informații suplimentare puteți apela numărul de telefon 0348/445.856.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90