EcoMoto 930×122

comedie

COMEDIE LA LUNA DE TEATRU

Comedie la Luna de Teatru. Mioveniul va găzdui în luna martie „Luna de Teatru”, ediția a VI-a. Toate piesele se vor juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, în fiecare zi de duminică din martie, de la ora 19.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Evenimentul va debuta duminică, 3 martie 2019, cu piesa „Cum se face”, în regia lui Octavian Strunilă. Din distribuție: Delia Ioana Nartea, Doina Teodoru, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

„Cum se face” este o comedie inteligentă. Inspirat din viața reală, spectacolul ne prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Devenim martori la procesul de creație prin care trec artiștii, cu o sumedenie de momente comice, dar și triste în același timp, de la prima zi de repetiție până la premieră. Prețul unui bilet este de 30 lei.

Biletele și abonamentele pot fi cumpărate, în limita locurilor disponibile, atât de la Centrul Cultural Mioveni, cât și de la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, de luni până joi între orele 9 și 16 și vineri între orele 9 și 14.

Pentru informații suplimentare, vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0348/445.856.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90