Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

LUNA DE TEATRU ÎN MIOVENI. PROGRAMUL COMPLET

Luna de teatru în Mioveni. Programul complet. Au mai rămas câteva zile până ce evenimentul cultural „Luna de Teatru” ediția a VI-a – martie 2019 – va începe în Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Cu această ocazie, iubitorii de artă teatrală sunt așteptați în fiecare zi de duminică a lunii martie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Spectacolele poartă amprenta unor renumiți regizori, iar pe scenă vor interpreta actori precum Claudiu Bleonț, Horațiu Mălăele, Octavian Strunilă, Paul Ipate, Gheorghe Ifrim, Ecaterina Ladin, Vlad Zamfirescu, Mihai Călin, Șerban Pavlu, Leonid Doni și Alina Chivulescu și alți actori cunoscuți din teatru sau televiziune.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

PROGRAMUL:

3 martie – Piesa „Cum se face”, în regia lui Octavian Strunilă. Din distribuție fac parte: Delia Ioana Nortea, Doina Teodoru, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Paul Ipate. Preț: 30 lei.

10 martie – Piesa „Cina de adio”, în regia lui Răzvan Săvescu. Din distribuție: Ecaterina Ladin, Mihai Călin, Gheorghe Ifrim. Preț 40 lei.

17 martie – Piesa „Sunt un orb”, în regia și interpretarea lui Horațiu Mălăele. Preț: 40 lei.

24 martie – Piesa „Artă”, în regia lui Cristi Juncu. Din distribuție: Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim. Preț: 40 lei.

31 martie – Piesa „Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu. Din distrinuție: Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Leonid Doni, Ecaterina Ladin, Alina Chivulescu. Preț: 30 lei.

Prețul unui abonament pentru toate spectacolele este de 150 de lei, informează Primăria Mioveni.

Biletele și abonamentele se găsesc, în limita locurilor disponibile, atât la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, cât și la Centrul Cultural Mioveni, de luni până joi, în intervalul orar 8 – 16, iar vineri între 8 și 14.

Pe 15 martie va avea loc și un spectacol interactiv pentru copii, susținut în două reprezentații, de la ora 10 și, respectiv, 11, tot în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia. Intrarea la acest spectacol va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

Pentru informații suplimentare aveți la dispoziție numărul de telefon 0348/445.856.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90