930×122 CAPRA 5

pensionari

PUZDERIE DE PENSIONARI LA TEATRU

Pensionarii din Pitești au venit în număr mare aseară la spectacolul cu intrare liberă de la Teatrul „Alexandru Davila”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

A fost un spectacol oferit de Consiliul Județean Argeș cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Spectacolul a reunit momente de muzică ușoară și dans oferite de secția de Estradă a teatrului, precum și cântece și dansuri populare. Printre alții, și-au dat concursul soliștii vocali Costel Nica, Marius Bălan, Iulia Pupezescu, Claudia Zamfir, Cristina Neacșu, Daniela Cernea, Nicolae Martin, Toni Nicu și Cristina Turcu Preda și orchestra Doina Argeșului și ansamblul folcloric Dorul. Au fost prezenți, în calitate de gazde, și președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, și directorul Teatrului „Alexandru Davila”, Tudor Sevastian, care au transmis scurte mesaje cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice.

Spectatorii au primit și garoafe din partea organizatorilor.

Citiți și: Adio! Acest tip de pensie DISPARE!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90