Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

TEATRU PENTRU COPII LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Teatru pentru copii la Centrul Cultural Mioveni. Vineri, 9 noiembrie 2018, de la ora 11, în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni se va juca piesa de teatru „Gâscănelul lăudăros”, de Maria Gornic, destinată copiilor (preșcolari și școlari).

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Alături de actorii teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea pe scenă vor fi și păpuși care vor interacționa cu copiii.

“Copiii vor afla ce se întâmplă cu un ou de gâscă rătăcit printre ouăle de găină dintr-un cuibar de pe prispa casei a două vecine. Bineînţeles, se naşte o poveste cu un gâscănel. Răsfăţat de cele două vecine, gâscănelul devine obraznic şi lăudăros.

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Prietenia cu Măriuca – o fetiţă cuminte şi binecrescută – și ajutorul copiilor din sală – ajutor care îl salvează dintr-o situaţie fără ieşire – îl vor transforma pe eroul nostru într-un prieten adevărat, de nădejde”, aceasta este scurta descriere pe care o face piesei unul dintre organizatori, Centrul Cultural Mioveni.

Organizatori mai sunt Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni. Intrarea va fi liberă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA