New Profesional Consult 930 x 122

antena 1

UN NOU DIRECTOR ÎN PITEȘTI

Un nou director în Pitești. Teatrul pentru copii și tineret „Așchiuță” din Pitești are un nou șef. Conducerea instituției va fi asigurată de Paula Chirilă, pe care o știți de la Antena 1.

Citiți și: Aproape 3 milioane de € pentru ,,Așchiuță”

Chirilă a fost numită pe perioadă determinată, în urma unei decizii în acest sens a managerului Teatrului „Alexandru Davila”, Nicolae Poghirc.

Acesta din urmă precizează pentru ePitești că Paula Chirilă a fost numită pentru perioada 3 mai-31 decembrie 2017.

Citiți și: PAULA CHIRILĂ, ȘOCATĂ. CE A GĂSIT VEDETA ÎN PITEȘTI

Poghirc își argumentează opțiunea prin faptul că Paula Chirilă, care de acum înainte va face naveta între București și Pitești, are studii în domeniu (este absolventă a specializării Arta actorului mânuitor de păpuși și marionete, în Iași) și prin plusul de imagine și de mediatizare pe care îl poate aduce pentru Teatrul „Așchiuță” ca urmare a conexiunilor ei cu televiziunea.

Amintim că „Așchiuță” este secție a Teatrului „Davila”. Teatrul a cunoscut un reviriment deosebit în vremea în care a fost condus de regretatul actor Florin Dumitru. (Sursă foto: Wowbiz.ro) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3