NOR CURIER 930X122

Cioabă

UN SINGUR CANDIDAT PENTRU ŞEFIA TEATRULUI „DAVILA”

Regizorul Bogdan Cioabă, fost șef al Direcţiei pentru Cultură Argeş, este singurul candidat care a rămas în cursa pentru ocuparea funcției de director al Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

Inițial își anunțaseră candidaturile și actorul Vasile Pieca, șeful secției de Estradă, George Diaconescu, și teatrologul Dan Marius Zarafescu. Acesta din urmă s-a retras, în timp ce primilor doi li s-au respins dosarele de candidatură. Prin urmare, singurul candidat este Bogdan Cioabă, un profesionist în domeniul culturii.

Proiectul de management depus de unicul competitor este analizat în această perioadă de comisia de concurs. Rezultatul va fi făcut public pe 9 mai.

Citiți și: Senzație culinară: Deschiderea unui Fast-Food în Centrul Piteștiului, lângă Davila

Amintim că din ianuarie anul trecut postul de director este ocupat interimar de regizorul Matei Varodi, după pensionarea lui Sevastian Tudor. (Foto Bogdan Cioabă: ziare.com)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90