NOR CURIER 930X122

festival

VEDETĂ, LA FESTIVALUL NAȚIONAL DE TEATRU LUDICUS

Vedetă, la Festivalul Național de Teatru Ludicus. În perioada 12-14 octombrie 2018, Primăria Mioveni, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni vor organiza Festivalul Național de Teatru Ludicus, ediția a XV-a.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Festivalul-concurs li se adresează copiilor pasionați de arta teatrală de la gimnaziu și liceu, iar în cursa pentru câștigarea marelui trofeu au rămas în urma selecției 8 trupe.

PROGRAMUL COMPLET AL FESTIVALULUI (click pe imagine):

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 12 octombrie, de la ora 18, în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni, fiind urmată de proiecția filmului „Faces places” (regia Agnes Varda), proiecție oferită în parteneriat cu Asociația One World România (click pe imagine):

Sâmbătă, 13 octombrie, la ora 15:30, va începe competiția pentru trupele de liceu, pe scenă urmând să urce ScenArt (Buzău), Phantasia (Craiova), Bastion (Buftea) și Protha (Panciu).

Competiția va continua duminică, 14 octombrie, de la ora 10, cu trupele de gimnaziu Ah-Hoc (Pitești), Keyko (Câmpulung), Epic (Pitești) și KidStar (Slatina). Seara, de la ora 18, vor avea loc festivitatea de premiere și ceremonia de închidere a festivalului.

La ediția din acest an participă și 10 voluntari, care vor oferi sprijin pe parcursul celor 3 zile de eveniment. Juriul va avea în componența sa pe cunoscuta actriță și prezentatoare tv Paula Chirilă (ca președinte), pe talentata actriță de teatru și film Iulia Verdeș și pe Laurențiu Tudor, actor și regizor independent.

Evenimentul se va desfășura în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni, iar intrarea pentru public va fi liberă, în limita numărului de locuri.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3