Donaris 930 x 122

donaris tours

CIRCUIT 2019 ÎN VENEȚIA

Circuit 2019 în Veneția. Echipa agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă propune astăzi un circuit de 7 zile/6 nopți cu autocarul în Veneția.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Traseul este următorul: Graz – Padova – Veneţia – Sirmione – Verona – Ljubljana – Zagreb – Belgrad. Tariful pornește de la 270 de euro/persoană/loc în cameră dublă.

Pe trase veți avea parte de peisaje superbe, obiective turistice deosebite și experiențe de neuitat.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Să le luăm pe rând! În Graz (Austria), situat la poalele Alpilor și catalogat ca fiind al doilea oraş ca mărime al țării, găsim un amestec fericit de stiluri şi mişcări artistice, de la gotic, renascentist şi baroc la contemporan, care s-au succedat de-a lungul celor opt secole de istorie a oraşului. Întreg centrul vechi se adaugă astăzi patrimoniului cultural mondial al UNESCO. Nu ratați turnul cu ceas din Graz, Domul din Graz sau Casa de Cultură – Kunsthaus!

În centrul orașului Padova veți descoperi Basilica di Sant’Antonio, locul în care este înmormântat Sf. Anton de Padova, unul dintre cei mai venerați sfinți ai Italiei. Apoi veți merge spre Veneția, orasul lacustru, care a fost inclus în 1979 în patrimoniul universal UNESCO. Străduțele și canalele sunt animate de veselia tipică a italienilor, excursia ajungând în Piața San Marco, emblematică pentru Veneția.

La câțiva pași se află Palazzo Ducale sau Palatul Dogilor, care a fost reședinţa, timp de apoape o mie de ani, nu numai a dogilor care au condus Veneția, a Poliției secrete şi a Curtii de Justitie, dar şi a închisorilor municipale şi a multor instituţii administrative. Tot în Veneția: Puntea Suspinelor, Basilica San Marco sau Podul Rialto.

Pe traseul Padova – Verona – Sirmione vă veți bucura de balconul Julietei, în care Romeo își declara iubirea cu cel mai trist final din lume, Amfiteatrul din Verona, al treilea ca mărime din Imperiul Roman după Capus de lângă Neapoli și Colosseum din Roma, Piazza delle Erbe și Piazza dei Signori.

La sosirea în orășelul Sirmione, rămâi pur și simplu stană de piatră! Situat pe o limbă de pământ ce pare să străpungă Lacul Garda, Sirmione arată ca un colț de rai. Priveliștea este absolut încântătore: clădirile vechi, străduțele liniștite, Biserica Santa Maria Maggiore (din secolul al XV-lea), Biserica San Petro (din secolul al VIII-lea), piazettele, magazinele cu aer desuet, toate alcătuiesc un tablou care te farmecă.

Va urma Ljubliana, acolo unde vă veți îndrepta atenția către Castelul Ljubljana, care se înalță pe dealul din mijlocul capitalei slovene, și Podul Triplu. Înainte de revenirea în țară, veți urma traseul Zagreb – Belgrad.

Puncte de îmbarcare: București (Autogara centrală), Pitești (Petrom ieşire Piteşti Est), Râmnicu Vâlcea (Petrom ieşire pasarela Nord), Sibiu (Petrom Obor Calea Şurii Mari), Sebeș (Rompetrol ieşire Lancrăm), Deva (McDonald’s Gară), Timișoara (Benzinăria Gazprom Dumbrăvița) și Arad (benzinăria OMV Calea Timișorii).

OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Date de plecare: 21 mai, 10 și 19 iunie, 22 iulie, 1 și 26 august, 4, 18 și 29 septembrie și 10 octombrie 2019.

Tariful include:

-transport cu autocar climatizat;

-6 nopți de cazare la hotel de 2-4*;

-6 mic-dejunuri;

-vizită în Padova;

-vizită în Ljubljana;

-vizită în Zagreb;

-vizită în Belgrad;

-ghid însoţitor pe traseu din partea agenţiei. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Pentru rezervare și toate detaliile necesare, luați legătura cu echipa agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA