930 x122 grota rece

donaris tours

CIRCUIT ÎN MARAMUREȘ ȘI NORDUL MOLDOVEI. PROFITĂ DE TARIFUL REDUS!

Circuit în Maramureș și nordul Moldovei. Profită de tariful redus!

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Echipa agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) anunță că, începând de astăzi și până duminică, 24 februarie 2019, în cadrul Târgului de turism care are loc la centrul expozițional Romexpo – București, este valabilă o reducere de preț pentru un circuit (transport cu autocar) în Maramureș și nordul Moldovei.

Prețul redus este de 865 de lei/persoană/loc în cameră dublă. DETALII, AICI. Pachetul, de 7 nopți/6 zile, se poate achita și cu vouchere de vacanță, transmite agenția. Plecarea se face și din Pitești cu transfer în București. Datele de plecare sunt 20 mai, 17 iunie și 2 septembrie 2019.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Itinerariul este următorul: Sighișoara – Baia Mare – Bistrița – Gura Humorului – Suceava – Piatra Neamț – Cheile Bicazului – Lacul Roșu.

Printre obiectivele care vor fi vizitate: Cetatea Sighișoarei (cea mai spectaculoasă și mai bine păstrată cetate medievală din Transilvania), Biserica din Deal, Săpânța (cu al său Cimitir Vesel, faimos pentru crucile viu colorate ale mormintelor, dar și pentru biserica din lemn Peri, cea mai înaltă biserică din lemn din lume), mănăstirile Moldovița, Sucevița, Arbore și Putna (înscrise de UNESCO în Patrimoniul Cultural Universal), Mănăstirea Dragomirna și Casa Memorială ‘’Mihai Eminescu’’ din Ipotești.

Servicii incluse:

-transport cu autocar/microbuz licențiat;

-6 cazări, cu mic dejun în hoteluri de 2* și 3*;

-ghid însoțitor.

Profită de tariful redus valabil în perioada Târgului de turism! Detalii pot fi obținute de la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3