DE VIS! CELE MAI FRUMOASE CIRCUITE TURISTICE | ePitesti
Dr. Vuta 930 x 122

donaris tours

DE VIS! CELE MAI FRUMOASE CIRCUITE TURISTICE

Cele mai frumoase circuite turistice. Circuite turistice cu Donaris Tours. Fie că alegeţi să călătoriţi cu autocarul, fie cu avionul, circuitele turistice reprezintă o oportunitate de a cunoaște noi locuri și de a acumula experinţe de neuitat. În plus, prin intermediul circuitelor turistice beneficiaţi de un grup organizat, de un program bine pus la punct şi de un ghid care în permanenţă vă va oferi explicaţiile de care aveţi nevoie.

Citiți și: VINO LA MARE! CE HOTEL SĂ ALEGI PENTRU CONCEDIU

Agenţia de turism Donaris Tours din Piteşti (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă pune la dispoziţie atât circuite cu autocarul (vezi AICI), cât şi cu avionul (exemplu, AICI).  În cazul în care optaţi pentru un circuit cu avionul, veţi avea la dispoziţie şi un autocar care vă va prelua de la aeroport.

Pentru mai multe detalii, vă stă la dispoziţie numărul de telefon0725.499.985 sau puteţi merge la sediul agenţiei de turism Donaris Tours din Piteşti (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter).

Citiți și: 7 ZILE DE BASM ÎN MARAMUREȘ – VEZI OFERTA!

Donaris 555×222
Nisan 570×90 2