930 x122 grota rece

disneyland

E MAGIC! SUPER OFERTĂ PENTRU DISNEYLAND PARIS

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune o ofertă specială pentru Disneyland Paris.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Pentru 2 nopți plătite, stai 4! Oferta este valabilă în perioadele 31 martie – 10 aprilie 2018 și 16 iunie – 9 septembrie 2018, cu rezervare până pe 5 februarie 2018.

Prețurile încep de la 282 de euro/adult și 163 de euro/copil cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani. OFERTA COMPLETĂ, AICI. 

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Oferta include:

– cazare 4 nopți, cu tipul de masă ales, la unul dintre hotelurile Disney
– bilete de acces pentru ambele parcuri Disney în fiecare zi a sejurului
– FASTPASS gratuit pentru fiecare membru al grupului
– timp extra de magie: ca oaspete al hotelurilor Disney, te bucuri de extra magie în parcurile Disney înainte de ora deschiderii oficiale.

O vacanță la Disneyland Paris le este recomandată tuturor celor care vor ca aventurile în familie să rămână o amintire de neuitat, celor care doresc să trăiască experiențe magice și, nu în ultimul rând, persoanelor care păstrează în suflet farmecul copilăriei.

Donaris Tours pune la dispoziție și anumite facilități pentru sejururile la Disneyland Paris. Detalii și OFERTA, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90