Donaris 930 x 122

donaris tours

HAI LA BĂI! OFERTE ”PERLA BUCOVINEI”

Hai la băi! Oferte ”Perla Bucovinei”. Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon – 0725. 499.985) vă pune la dispoziție pachete speciale pentru Vatra Dornei – Bucovina.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Numită și „Perla Bucovinei”, Vatra Dornei este o stațiune balneo-climaterică renumită în Europa încă de la începutul secolului al XIX-lea pentru frumusețea peisajului, aerul ozonat, climatul submontan, ospitalitatea dornenilor și pentru tratamentul diferitelor boli prin intermediul factorilor naturali de cură.

În stațiunea Vatra Dornei se găsesc numeroase obictive turistice, printre care Muzeul Etnografic al Bucovinei, Parcul Naţional Călimani şi zona Dornelor, Muzeul Vânătorii și al Știintelor Naturale și Catedrala „Sfânta Treime”.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Agenția de turism Donaris Tours informează că până pe data de 30 iunie 2018 sunt valabile pachete speciale la Hotel Bradul 3*. Sunt disponibile următoarele oferte:

– Pachet ”Hai la băi!”, 5 nopți. Prețul este de 728 de lei/persoană/cu pensiune completă și tratament.

– Pachet ”O săptămână de refacere”, 6 nopți. Prețul este de 641 de lei/persoană/cu demipensiune și tratament.

– Pachet ”Decada balneară”, 9 nopți. Prețul este de 986 de lei/persoană/cu pensiune completă și tratament.

Pentru mai multe informații despre sejur, reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon – 0725. 499.985) vă stau la dispoziție.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90