930×122 CAPRA 5

hotel posada vidraru

HOTEL POSADA VIDRARU – OFERTĂ DE CRĂCIUN ȘI REVELION

Hotel Posada Vidraru este situat pe cel mai spectaculos drum din România – DN 7C Transfăgărășan, la km 62+120, la doar 200 de metri distanță de monumentalul baraj Vidraru, în localitatea argeșeană Arefu.

Citiți și: Escapadă romantică la Hotel Posada Vidraru: Amintiri de neuitat pe Transfăgărășan

Redeschis de curând, refăcut și reamenajat după cele mai înalte standarde, Hotel Posada Vidraru este o alegere de excepție pentru petrecerea Crăciunului. Pentru rezervările cu plata integrală până pe 31 octombrie 2016, beneficiați de un discount de Early Booking. OFERTA COMPLETĂ, mai jos (click pe imagine):

Hotel Posada Vidraru vă așteaptă și de Revelion. Puteți alege din două pachete (de 3 și, respectiv, de 4 nopți). Ca și în privința ofertei de Crăciun, și în cazul Revelionului beneficiați de un discount de Early Booking pentru rezervările cu plata integrală până pe 31 octombrie 2016. OFERTA COMPLETĂ, mai jos (click pe imagini):

Citiți și: HOTEL POSADA VIDRARU, OFERTĂ SPECIALĂ DE PAȘTE

Departe de tumultul orașului, Hotelul Posada Vidraru este amplasat într-un decor natural de o frumusețe deosebită, oferind o perspectivă minunată asupra lacului Vidraru și a munților Făgăraș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90