Donaris 930 x 122

bascov

HOTEL-RESTAURANT DE TOP ÎN ARGEȘ

Hotel-restaurant de top în Argeș. Hotel Star, aflat pe malul râului Argeș, în Bascov, lângă Pitești, situat într-un parc natural, departe de agitația orașului, vă pune la dispoziție:

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

-Cazare în 21 de camere, cu vedere la lac

-Sală de conferințe modulară, cu o capacitate de până la 100 de persoane

Citiți și: Taxi făcut praf de o autobasculantă, în Bascov. Două femei, la spital

-Restaurant clasic, cu o capacitate de până la 40 de persoane

-Terasă acoperită, cu o capacitate de până la 100 de persoane

-Piscină exterioară

-Terenuri de tenis acoperite.

Restaurant Plaza, situat pe malul râului Argeș, vă stă la dispoziție dacă plănuiți o nuntă, o reînnoire a jurămintelor sau pur și simplu o aniversare a anilor de căsătorie. Restaurantul este înconjurat de vegetație naturală, având terasa cu vedere spre lac. Aici pot fi făcute mese în aer liber. Există și o pajiște, pe care se poate pregăti berbecuț la proțap, și un ponton, pe care pot fi oficiate cununii religioase. Salonul are o capacitate minimă de 200 de persoane și maximă de 500 de persoane, în funcție de aranjament.

“Atitudinea noastră se bazează pe amabilitate, atenție la detalii și plăcerea de a vă servi, dorind să vă oferim un spațiu cald și cordial, transformându-ne în prietenul și partenerul dumneavoastră!”, spun gazdele.

CONTACT

-E-mail: receptie@hotelstar.ro

-Web: http://www.hotelstar.ro/

-Telefon: + 40 248 270 352 și + 40 752 333 603.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA