NOR CURIER 930X122

donaris tours

MAI IEFTIN CU 40%! VACANȚĂ 2017 ÎN INSULA ZAKYNTHOS

Mai ieftin cu 40%! Vacanță 2017 în insula Zakynthos. Prețurile sunt reduse cu până la 40% pentru rezervări făcute până pe 31.03.2017.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Nu ți-ai făcut rezervare pentru vacanța de vară 2017? Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) îți propune un sejur în insula Zakynthos din Grecia. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

„De exemplu, la începutul lunii iunie, la un hotel de 3 stele cu mic dejun, 7 nopți costă 99 de euro/persoană – tarif redus cu rezervare și plată până pe 31.03.2017. Opțional există și transport cu autocarul, contra unui supliment de 75 de euro/persoană dus-întors. Plecarea cu autocarul are loc în fiecare zi de duminică, iar intrarea la cazare se face luni.”, anunță agenția. OFERTA ÎN DETALIU, AICI.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată! Rezervă acum și profită de ofertele la prețuri reduse! OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Natura exotică, nuanțele superbe ale mării, lumea bună, peisajele care îți taie respirația, dansurile grecești, arhitectura venețiană, hotelurile curate și care oferă servicii de calitate, mâncarea excelentă, arta deosebită, obiectele de artizanat expuse cu generozitate la vânzare sau restaurantele care îmbină perfect arta culinară tradițională cu modernul și bucătăria mediteraneeană – toate sunt argumente pentru petrecerea unei vacanțe de neuitat cu  Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) pe insula Zakynthos. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3