Donaris 930 x 122

donaris tours

OFERTĂ: SEJUR ÎN SORRENTO (ITALIA)

Ofertă: Sejur în Sorrento (Italia). Agenția de turism Donaris Tours (Pitești, Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) îți propune astăzi un sejur în Sorrento – Coasta Amalfitană (Italia). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: Dacia, decizie șoc de ultim moment!

Sorrento sau tărâmul livezilor de lămâi a inspirat de-a lungul timpului scriitori celebri precum Charles Dickens sau Oscar Wilde și continuă să își încânte vizitatorii în fiecare an.

Coasta Amalfitană este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Italia. Aici poți face numeroase excursii. De pildă, poți vizita Coasta Amalfitană (Positano, Amalfi, Ravello), Pompeii și Vezuviul, insula Capri, Palatul Regal din Caserta și teatrul din Sorrento, acolo unde te așteaptă un minunat spectacol de tarantella. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: Șofer român de TIR, erou în Italia. A salvat o fetiță de la moarte!

Ca exemplu de ofertă, un sejur de 7 nopți la Hotel Ulisse 3* costă în luna iulie 2017 de la 600 de euro de persoană/loc în cameră dublă, cu mic dejun, transport cu avionul, transfer aeroport – hotel – aeroport şi taxă de aeroport inclusă.

Situat la 700 de metri de centrul orașului Sorrento și renovat în anul 2010, hotelul are și un centru wellness cu SPA. DETALII, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3