New Profesional Consult 930 x 122

donaris tours

OFERTĂ SPECIALĂ: GRATIS LA NOAPTEA MUZEELOR LA PRAGA

Ofertă specială: Gratis la Noaptea Muzeelor la Praga. Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă prezintă astăzi o ofertă specială pentru Capitala Cehiei, Praga.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Este vorba de Noaptea Muzeelor la Praga, perioada de călătorie fiind între 7 și 10 iunie 2019. Transportul se va face cu avionul. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Orar de zbor

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

-Plecare din București la ora 15:15 – zbor Czech Airlines, sosire în Praga la ora 16:15;

-Plecare din Praga la ora 11:40 – zbor Czech Airlines, sosire în Bucuresti la ora 14:35.

Sâmbătă, 9 iunie, va avea loc evenimentul Noaptea muzeelor la Praga. Înseamnă intrare gratuită în peste 77 de muzee și galerii ale orașului Praga. În afară de intrare liberă, autobuzele vor fi, de asemenea, gratuite. Acest eveniment extraordinar este vizitat de peste 100.000 de persoane în fiecare an și oferă o oportunitate unică de a explora comorile culturale ale capitalei cehe, într-o ambianță complet diferită.

Praga, orașul celor o sută de clopotnițe sau Orașul de Aur, este situată pe râul Vltava, în Boemia Centrală, fiind cel mai cunoscut oraș turistic din Europa Centrală.

Un motiv ar fi că Praga este orașul în care a avut premiera una dintre cele mai faimoase simfonii semnată de Mozart. Un alt motiv este arhitectura spectaculoasă. Vei găsi bine reprezentate stilul gotic, barocul, stilul renascentist, neo-clasicismul, dar și curente moderne: cubismul și ultra-modernismul.

Nu se poate să vizitați Praga fără să înfulecați o porție mare de carne de porc fiartă sau prăjită, cu garnitură de cartofi sau varză, ori o farfurie plină ochi cu supă de pui și tăiței! Unul dintre locurile în care puteți găsi aceste specialitati este restaurantul „Luvru“, de pe strada Narodn.

OFERTA DONARIS TOURS PENTRU NOAPTEA MUZEELOR, AICI.

Tariful pentru un pachet complet pornește de la 284 de euro de persoană.

Servicii incluse:

– 3 nopți de cazare, cu mic dejun;

– bilet de avion, cu taxe de aeroport;

– bagaj de mână de 8 kg.

Mai multe detalii despre ofertă puteți afla de la reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3