Donaris 930 x 122

donaris tours

OFERTE SPECTACULOASE! VACANȚĂ ÎN CELE MAI TARI PARCURI DE AVENTURĂ

Dacă vreți distracție și adrenalină, parcurile tematice de aventură din Europa reprezintă destinația ideală.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă oferă mai multe informații despre cele mai impresionante parcuri de distracție de pe bătrânul continent.

1.Disneyland Paris, situat în Marne-La-Vallee, Franţa, este, probabil, cel mai cunoscut parc tematic din lume şi cu siguranţă cel mai vizitat parc de acest fel din Europa. Disneyland este o lume de vis, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Cu o medie anuală de 10 milioane de vizitatori, Disneyland Paris le oferă copiilor nenumărate atracţii inspirate din filmele şi personajele create de celebrul Walt Disney.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Parcul este împărţit în 5 mari zone tematice, iar castelul care reprezintă imaginea acestuia este o replică a celui din producţia de animaţie „Frumoasa adormită”.

Disneyland Paris reprezintă o destinație de vacanță de vis pentru întreaga familie, un loc extraordinar, unde distracția, emoțiile și adrenalina se îmbină pentru o experiență de neuitat, care merită explorată în cele mai mici detalii. Mai multe amănunte puteți afla de la reprezentanții agenției de turism Donaris Tours.

2.Legoland Germania este situat în orășelul Gunzburg, la o distanţă de aproximativ o oră şi jumătate de mers cu maşina de Munchen şi Stuttgart.

Are peste 40 de atracții pentru copii, dar și câteva zone interesante, cum ar fi Miniland, Adventure Land, Lego City şi Pirates Land. Nu trebuie să ratați turul Jungle X-pedition, pe parcursul căruia pot fi străbătute mai multe zone, de la pădurea tropicală, până la vârful unui vulcan de pe care se coboară pe un tobogan cu apă!

3.Europa Park Germania este cel mai mare parc de distracţii din Germania şi al doilea cel mai popular parc de distracţii din Europa (după Disneyland Paris). Situat în oraşul Rust, în sud-vestul Germaniei, parcul găzduieşte 12 roller-coaster. Este plin de atracții, atât pentru copii, cât și pentru adulți, cu trenulețe de diferite dimensiuni, plimbări cu mașinuțe, autobuze, bărci sau plute prin zone tematice și cu spectacole impresionante.

Parcul poate găzdui zilnic aproximativ 50.000 de vizitatori. A fost deschis în 1975 şi se întinde pe o suprafaţă de 16 hectare. Dacă vreți să vă distrați cu familia în acest loc de poveste, agenția de turism Donaris Tours vă pune la dispoziție cele mai bune oferte.

4.PortAventura Spania este situat în sudul Barcelonei, în Salou, Tarragona, pe celebra Costa Dorada. PortAventura este al şaselea parc în topul celor mai vizitate parcuri tematice ale Europei.

Staţiunea include şi Parcul Acvatic Costa Caribe, dar şi patru hoteluri, fiind cel mai mare resort turistic din sudul Europei. Parcul are 5 zone tematice inspirate din civilizaţiile istorice (Mediterana, Vestul Sălbatic, Mexic, China şi Polinezia) şi o zonă tematică inspirată din celebrul serial Sesame Street.

5.Gardaland Park Italia a fost deschis în 1975, se întinde pe o suprafaţă de 44,5 hectare şi cuprinde Gardaland, Gardaland Hotel şi Gardaland Sea Life. Parcul de aventură se află în Castelnuovo del Garda, în regiunea Veneto din Italia.

Fie că este vorba de o aventură în inima junglei, fie în valurile unei furtuni pe mare sau zburând la bordul unui avion supersonic, imaginația nu cunoaște limite în acest parc de distracții. La Gardaland Sea Life Aquarium vizitatorii vor fi fascinați de lumea animalelor marine.

Pentru orice ofertă personalizată, agenția Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter) vă stă la dispoziție. Puteți suna la numărul de telefon 0725.499.985 sau puteți trimite un e-mail la adresa office@donaris.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3