PITEȘTI: OFERTĂ DE VACANȚĂ ÎN BARCELONA | ePitesti
Comdata 930 x 122

donaris tours

PITEȘTI: OFERTĂ DE VACANȚĂ ÎN BARCELONA

Pitești: ofertă de vacanță în Barcelona. Barcelona este a doua mare metropolă din Spania și un oraș de talie mondială, vibrant, plin de istorie și care trebuie inclus pe orice itinerariu european. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: SENIOR VOYAGE – PACHETE COMPLETE DE VACANȚĂ

Chiar dacă nu ai vizitat Barcelona sau un i-ai studiat arhitectura, cu siguranță ai auzit de faimosul arhitect Antonio Gaudi. Clădirile sale, răspândite în tot orașul, sunt cel mai bine descrise ca fiind capricioase și lipsite de sens, cu toate că în realitate nu există nimic lipsit de sens cu privire la oricare dintre proiectele lui grandioase.

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) îți propune un sejur în acest oraș minunat. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: E MAGIC! SUPER OFERTĂ PENTRU DISNEYLAND PARIS

O primă plecare va fi pe 27.06.2017, cu un sejur complet de 5 nopți de cazare, cu mic dejun, la un hotel de 4 stele, cu transport cu avionul pe ruta București – Barcelona și retur, cu transferuri cu autocarul pe ruta aeroport – hotel – aeroport, cu tur de oraș timp de o jumătate de zi cu autocar și ghid local și cu însoțitor român de grup. Sejurul costă 498 de euro de persoană, la care se adaugă 150 de euro taxe de aeroport. Din Barcelona se pot face numeroase excursii opționale către Monserrat și Girona – Muzeul lui Dali. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată! Rezervă acum și profită de ofertele la prețuri reduse! (Sursă foto: shutterstock.com)

Donaris 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066