930×122 CAPRA 5

donaris tours

VACANŢĂ ÎN TURCIA/ANTALYA

Vacanţă în Turcia/Antalya cu agenţia de turism Donaris Tours din Piteşti (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985).

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Un sejur de 7 nopți la Hotel Trendy Lara 5* din staţiunea Lara Kundu, de exemplu, costă începând de la 540 de euro/persoană/loc în cameră dublă, cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport – hotel – aeroport şi taxă de aeroport inclusă. DETALII, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată. Rezervă acum și profită de ofertele la prețuri reduse! OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Dintre obiectivele turistice şi de agrement din Antalya pe care merită să le vedeţi amintim parcul de distracţii Dedeman Aquapark, cascadele Manavgat şi Kursunlu, cartierul Kaleici (cartier vechi, cu case cu ziduri pitoreşti din piatră masivă, buticuri, hoteluri, pensiuni, hanuri şi restaurante exclusiviste – cartier mărginit de vechiul port din timpul romanilor) sau moscheele Iskele şi Murat Paşa.

Nu rataţi nici oraşele antice Aspendos şi Perga! Minaretul, Flacăra Eternă (mai multe flăcări care ard în permanenţă într-o masă stâncoasă, alimentate natural de gazele metane emise din rocă), peştera Karain Magarasi sau canionul Saklikent sunt alte frumuseţi care trebuie descoperite sau redescoperite într-o vacanţă în Antalya.

Evident, pieţele, magazinele şi plajele sunt atracţii irezistibile. În zona Kaleici, de exemplu, găsiţi mari magazine, iar în piaţa Dogu Garaji puteţi cumpăra diverse cadouri, ceai, cafea şi delicioase deserturi tradiţionale turceşti. Cât despre plaje, ele sunt foarte bine întreţinute. Lara Beach şi Konyaalti Beach sunt cele mai mari dintre ele, dar aveţi la dispoziţie şi o plajă mai mică, City Beach. OFERTA COMPLETĂ, AICI

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90