Biroul de Credite

donaris tours

REZERVĂ ACUM! OFERTĂ DISNEYLAND PARIS 2018

Rezervă acum! Disneyland Paris 2018. Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) prezintă o ofertă pe placul persoanelor de orice vârstă, dar mai ales al copiilor: 3 nopți la Disneyland.

Citiți și: PELERINAJ ÎN ISRAEL. OFERTĂ SPECIALĂ

Disneyland Paris este o destinație de vacanță pentru întreaga familie, un loc în care personajele preferate ale copilăriei (Mickey Mouse, Minnie, Pluto, Donald Duck) pot fi văzute și admirate la ele acasă.

Parcul a fost deschis în anul 1992 și reprezintă, încă de la inaugurare și până astăzi, un tărâm în care distracția, emoțiile, adrenalina și personajele din lumea Disney se îmbină pentru o experiență de neuitat.

Citiți și: 30% REDUCERE! VACANȚĂ PE LITORAL 2018

Disneyland Paris este o lume extraordinară, care merită explorată în cele mai mici detalii.

De asemenea, Parisul, “Orașul luminilor”, rămâne locul fantastic al grădinilor secrete, locul în care istoria se îmbină cu romantismul la fiecare pas. Turul panoramic inclus în program vă va convinge de frumusețea Parisului, un oraș cu milioane de admiratori în întreaga lume.

Prețul unui pachet complet, cu transport cu avionul și cu toate taxele incluse, pentru luna septembrie 2018 este de 665 de euro/persoană/3 nopți. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

SERVICII INCLUSE:

– transport cu avionul București-Paris-București, cu compania Tarom

– 3 nopți de cazare (cu mic dejun inclus) la Hotel Magic Circus 4* sau similar

– transferuri aeroport – hotel – aeroport

– tur panoramic în Paris

– 2 bilete de intrare la Disneyland, cu Fast Pass inclus, pe datele de 2 și 3 septembrie (bilet 2 zile/2 parcuri)

– însoțitor român de grup

– taxele de aeroport și catering (pot suferi modificari). OFERTA COMPLTĂ, AICI.

Reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă vor oferi toate detaliile despre sejur și plată. 

Donaris 555×222
Biroul de Credite

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066