SMART KIDS 930X122

1 decembrie

SUPER OFERTĂ! MINIVACANȚA DE 1 DECEMBRIE ÎN PRAGA

Super ofertă! Minivacanța de 1 Decembrie în Praga. Praga, capitala Cehiei, este un important centru cultural european, fiind gazdă a numeroase evenimente culturale.

Citiți și: Onoruri pentru devotament. Festivitate specială la Mioveni, de 1 Decembrie

În Praga își au sediul unele dintre cele mai cunoscute instituții de cultură cehe: Teatrul Național, Rudolfinum, sediul Orchestrei Filarmonice Cehe , Opera de Stat, Muzeul Național, Muzeul Náprstek, Biblioteca Națională.

Supranumit și ”Orașul de aur”, în Praga puteți vizita Piaţa Vechiului Oraş, aici unde veți fi fascinați de mixul de arhitectură barocă şi gotică, dar şi de istoria bogată a locului, puteți admira Turnul prafului de puşcă sau Casa care dansează.

Citiți și: Parada de Ziua Națională: Manifestare a unității și mândriei naționale în Pitești!

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă prezintă pachete pentru minivacanța de 1 Decembrie (în intervalul 29 noiembrie – 3 decembrie 2017). Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul Donaris Tours AICI.

Cele două oferte sunt:

– Hotel City Central 3* – tarif 329 euro/persoană/4 nopți cu mic dejun

– Hotel Angelo 4* – tarif 380 euro/persoană/4 nopți cu mic dejun

 Servicii incluse

– 4 nopți, cazare cu mic dejun și toate taxele locale incluse

– Bilet avion cu taxe de aeroport

– Bagaj de mână 8kg și bagaj de cală 23 kg, incluse

– Tur pietonal cu ghid vorbitor de limba românaă

Servicii neincluse

– Transfer aeroport – hotel – aeroport

– Asigurarea medicală de calatorie, asigurarea storno

– Alte cheltuieli personale

Mai multe detalii puteți afla la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA