SUPER-TÂRG DE TURISM. OFERTE SPECIALE | ePitesti
Donaris 930 x 122

donaris tours

SUPER-TÂRG DE TURISM. OFERTE SPECIALE

Super-târg de turism. Oferte speciale. Astăzi s-a deschis la Romexpo, în București, ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Târgul se desfășoară în perioada 16 – 19 februarie 2017 inclusiv. Programul de vizitare este următorul: 16 – 18 februarie (joi – sâmbătă) între orele 10 – 18, iar pe 19 februarie (duminică) între orele 10 – 16.

Citiți și: OFERTĂ! MINISEJUR: BANATUL ȘI CLISURA DUNĂRII

La sediile sale din Pitești și București agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă așteaptă cu oferte speciale pentru destinațiile turistice cele mai solicitate de români (Turcia, Bulgaria, România, Grecia sau Spania) și cu rezervări.

Sună acum la numărul de telefon 0725.499.985 sau trimite un e-mail la [email protected] pentru a cere vacanța dorită, la tarife atractive.

Citiți și: REZERVĂ ACUM! CITY BREAK ÎN CRACOVIA (POLONIA)

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperiș în cadrul edițiilor de primăvară și de toamnă ale TTR.

Acest Târg rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzând turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. (Foto: Arhivă)

Dr. Vuta 555×222
Posada 570×90