Donaris 930 x 122

donaris tours

ULTRA LAST MINUTE! VACANŢĂ ÎN GRECIA DE PAŞTE ŞI 1 MAI

Ultra last minute! Vacanţă în Grecia de Paşte şi 1 mai. Paralia Katerini (Grecia) este destinaţia pe care v-o recomandă pentru Paşte şi minivacanţa de 1 mai 2017 agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985). Ofertele sunt last minute (click pe imagini pentru mărire!).

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

PAŞTE 2017 ÎN PARALIA KATERINI CU Donaris Tours  – 129 DE EURO/PERSOANĂ/SEJUR

Plecare: 12.04.2017.

Citiți și: Descoperă minunile Iordaniei cu Donaris Tours

Tariful include: transport cu autocar, 4 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel Orea Eleni 3*/Orea Eleni Palace 4* în staţiunea Paralia Katerini şi însoţitor de grup pe toata perioada sejurului.

BONUS: masă festivă de Paşte + 5 excursii (Salonic, Muntele Olimp, Mănăstirea Sf. Dionisie, shopping Katerini şi mănăstirea Sf Efrem Sirul).

Tariful NU include: excursie opţională Meteora (25 de euro), intrările la mănăstiri (3 euro fiecare), supliment pentru 3 cine (30 de euro) şi asigurarea medicală de călătorie.

Grup de minimum 40 de persoane.

1 MAI 2017 ÎN PARALIA KATERINI CU Donaris Tours – 99 DE EURO/PERSOANĂ/SEJUR

Tariful include: transport cu autocar sau individual (în funcţie de alegere), 3 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de 3* în staţiunea Paralia Katerini şi însoţitor de grup din partea agenţiei pentru pachetul cu autocarul.

BONUS: vizită în Salonic.

Tariful NU include: asigurarea medicală, excursia opţională la Meteora, excursia la muntele Olimp, supliment pentru 3 cine (30 de euro).

Grup de minimum 40 de persoane.

Pentru contact, AICI (agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90