Donaris 930 x 122

Capra

UNDE FACI PAȘTELE? HAI LA MUNTE!

Unde faci paștele? Hai la munte! Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar Grupul Hotelier Posada te așteaptă la munte cu super pachete de Paște!

Citiți și: Imagini cu adulții și copiii salvați de pe munte!

Ne putem bucura de această sărbătoare la Hotelul Posada Vidraru, în peisajul superb oferit de lacul Vidraru, cu pachete de cazare cu demipensiune și Dejun Pascal, cu bucate alese și condiții excelente de 4 stele, cu prețuri începând de la 500 de lei de persoană. Relații, la numărul de telefon 0737.437.142 sau la receptie@posadavidraru.ro.

Și Cabana Capra te așteaptă de Paște într-un peisaj montan care-ți taie răsuflarea, cu pachete de cazare cu demipensiune și Dejun Pascal, preparate tradiționale și multă voie bună! Ofertele încep de la 395 de lei de persoană. Relații, la numărul de telefon 0721.218.917 sau la office@posada.ro.

Citiți și: URGENȚĂ ÎN ZONA CUMPĂNA

Iar dacă dorești să petreci sărbătorile pascale într-un cadru montan cu vedere excelentă asupra lacului Vidraru, Cabana Cumpăna te așteaptă cu pachete de Paște care încep de la 320 de lei de persoană, cu demipensiune și Dejun Pascal. Te poți bucura de acest eveniment într-o zonă cu un peisaj uimitor, cu preparate alese, foc de tabără și plimbări cu vaporașul pe lac. Relații, la numărul de telefon 0721.218.917 sau la office@posada.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90