Donaris 930 x 122

donaris tours

VACANȚĂ DE RUSALII ÎN DELTA DUNĂRII. 40% REDUCERE!

Vacanță de Rusalii în Delta Dunării. 40% reducere.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Delta Dunării este destinația pe care v-o propune astăzi agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985). Este o destinație specială, cu priveliști de-o frumusețe inegalabilă, cu senzaționale răsărituri și apusuri de soare, cu numeroase specii de păsări și animale și o floră deosebită. Pe lângă plimbările cu șalupa pe canalele Deltei şi pescuitul și preparatele culinare care îți lasă gura apă, în zonă puteți vizita și diverse obiective turistice. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Agenţia de turism Donaris Tours vă recomandă câteva excursii pentru petrecerea timpului în Delta Dunării:

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Varianta 1 – DESCOPERĂ DELTA!

Excursie de 3 ore cu nave mici de agrement în Delta Dunării pe următorul traseu: Canal Uzlina – Lac Uzlina – Lac Isavoca – retur Murighiol

– 100 de lei/persoană – plata la recepţie

– 90 de lei/persoană – plata la agentie. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Varianta 2 – MISTERELE PĂDURII LETEA

Excursie de 4-5 ore la pădurea Letea. Transferul până în localitatea Letea se face cu bărcile proprii pe următorul traseu: Murighiol – Uzlina – Lac Isac – Lac Isac 2 – Canal Litcov – Canalul Lung – Crişan – Braţ Sulina – Canal Magearu – Pădurea Letea şi retur.

– Jeep safari – 25 de lei/persoană

Masa poate fi servită sub formă de pachete precomandate de la resort (tarif: 35 de lei/persoană) sau local la pădurea Letea (pe cont propriu)

– Tarif: 220 de lei/persoană – plata la recepţie

– 200 de lei/persoană – plata la agenţie

Varianta 3 – SULINA  – ORAŞUL PIRAŢILOR

Excursie de 6 ore la Sulina (transferul până în localitatea Sulina se face cu bărcile proprii) pe următorul traseu: Murighiol – Uzlina – Lac Isac – Lac Isac 2 – Canal Litcov – Canalul Lung – Crişan – Braţ Sulina – localitatea Sulina şi retur.

Turişti vor avea la dispoziţie 4 ore pentru a vizita “Capitala Piraţilor” din oraşul Sulina.

– Tarif: 220 de lei/persoană – plata la recepţie

– 200 de lei/persoană – plata la agenţie. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Pentru rezervări făcute și achitate integral până pe 31 martie 2017 puteți beneficia de reduceri de prețuri de până la 40%.

Tariful pentru pachetul de Rusalii începe de la 732 de lei/persoană/pachet cu demipensiune în perioada 1-5 iunie pentru 4 nopți şi include:

– transport autocar Bucureşti – Murighiol – Bucureşti

– transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol

– cazare 4 nopţi la Gulliver Delta Resort 3* şi masă conform programului ales (demipensiune/pensiune completă/all inclusive tip bufet). Toate mesele de prânz şi de cină conţin atât preparate cu specific local (din peşte), cât şi preparate tradiţionale pe bază de pui, porc sau vită.

– acces gratuit la piscină

– acces gratuit la locul de joacă pentru copii

– posibilitatea de a pescui de pe pontonul hotelului

– jocuri gen badminton, fotbal în iarbă, tenis de masă, șah, fotbal de masă etc. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată! Rezervă acum și profită de ofertele la prețuri reduse!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90