EcoMoto 930×122

donaris tours

VACANȚĂ ÎN DELTA DUNĂRII. 45% REDUCERE DE PREȚ

Vcanță în Delta Dunării. 45% reducere de preț. Delta Dunării este o destinație specială, cu priveliști de-o frumusețe inegalabilă, cu senzaționale răsărituri și apusuri de soare, cu numeroase specii de păsări și animale și o floră deosebită.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Pe lângă plimbările cu șalupa pe canalele Deltei, pescuitul și preparatele culinare care îți lasă gura apă, în zonă puteți vizita și diverse obiective turistice.

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă invită să petreceți o vacanță de excepție în Delta Dunării.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

OFERTA COMPLTĂ pusă la dispoziție de Donaris Tours, AICI.

Pentru rezervări făcute și achitate integral până pe 31 decembrie 2017, puteți beneficia de reduceri de prețuri de până la 45%.

La Hotel Gulliver Delta Resort 3 stele, pentru plecările în luna iunie, tariful este de 599 de lei/ persoană/ 4 nopți, cu demipensiune și transport cu autocarul inclus.

Tariful nu include taxa ARBBD de intrare în rezervația Delta Dunării (taxa este de 15 lei de persoană și se achită la agenție), precizează Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985). OFERTA COMPLETĂ, AICI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90