Donaris 930 x 122

donaris tours

VACANȚĂ ÎN DELTA DUNĂRII. 30% REDUCERE!

Vacanță în Delta Dunării. 30% reducere! Unul dintre motivele pentru care Delta Dunării a devenit rezervație a biosferei este acela că, în comparație cu alte delte ale Europei și chiar ale Terrei, a păstrat o biodiversitate mai ridicată: un număr mare de specii, dintr-o mare diversitate de unități sistematice.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Delta Dunării frapează prin densitatea ridicată la multe specii, care sunt rare sau lipsesc din alte zone ale continentului.

Zona Deltei Dunării este un loc de popas major, atât de primăvară, cât și de toamnă, pentru câteva milioane de păsări, în special rațe, barza albă (Ciconia ciconia) și numeroase specii de păsări de pradă. În Delta Dunării se găsesc și numeroase obiective turistice de vizitat: Colnicul Hora, dealul muntos din municipiul Tulcea, Centrul Muzeal Ecoturistic ,,Delta Dunării”,  Muzeul de Etnografie și Artî Populară sau Casa memorială Panait Cerna.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Delta Dunării este destinația pe care v-o propune astăzi agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985).

Reprezentanții agenției informează că sunt disponibile 2 variante de cazare (detalii AICI și AICI) pentru un sejur de 3 sau 4 nopți. Transportul se face cu autocarul, cu plecare din București. De precizat că până pe 31 martie 2019 beneficiați de o reducere de 30% la plata integrală a pachetului ales.

De asemenea, sunt pachete speciale, pentru seniori, prețurile începând de la 674 de lei/persoană. Iată cele două variante de cazare pe care vi le propune Donaris Tours:

1.Hotel Gulliver Delta Resort 3* – Uzlina Sunt date disponibile din luna aprilie și până în luna septembrie 2019. Este vorba despre un pachet cu pensiune completă, iar copiii beneficiază de mai multe reduceri. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

2.Hotel Gulliver Delta Resort 4*– Și în acest caz, datele disponibile sunt din aprilie până în septembrie, fiind valabile mai multe reduceri pentru copii. Este, însă, vorba despre un pachet all inclusive. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3