New Profesional Consult 930 x 122

donaris tours

VACANȚĂ LA BĂILE HERCULANE. OFERTE-SURPRIZĂ

Vacanță la Băile Herculane. Oferte-surpriză.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

De ce să alegi Băile Herculane? Băile Herculane constituie cea mai veche staţiune din România, deosebit de pitorească, ocupanta unui loc important în Parcul Naţional Valea Cernei-Domogled, cât şi în istoria ţării noastre. Situată la o altitudine de 160 de metri, pe aceeaşi paralelă cu Nisa şi Veneţia, Băile Herculane au fost construite pe locul unei străvechi falii vulcanice.

Stațiunea este recomandată în tratamentul bolilor aparatului locomotor (afecțiuni reumatismale articulare degenerative, afecțiuni reumatismale articulare inflamatorii, afecțiuni reumatismale articulare, sechele după traumatisme ale aparatului locomotor), al afecțiunilor sistemului nervos periferic (pareze, paralizii), în tratamentul afecțiunilor cronice ale aparatului respirator (bronșite, rinite, sinuzite, astm), al afecțiunilor ginecologice cronice, în tratamentul diabetului zaharat incipient, al intoxicațiilor cu metale grele, al bolilor digestive, al afecțiunilor ale ochilor sau în tratamentul sindromului supraponderal.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Contraindicații: boli acute, tumori, TBC, epilepsie, tulburări psihice și sindrom hemoragic.

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune următoarele oferte:

“O săptămână la munte” la Hostel Saras’Sons 3* în perioada 16 iunie – 31 august 2017 la trariful de 867 de lei/persoană/6 nopți. Pachetul include: 6 nopți de cazare în cameră dublă, masă (tichete valorice) în valoare de 150 de lei/persoană/sejur și tratament cu 4 proceduri/zi/persoană. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

“O săptămână de refacere” la Hotel Dacia 2* în perioada 1 mai – 15 iulie 2017 la tariful de 545 de lei/persoană/6 nopți. Pachetul include: 6 nopți de cazare în cameră dublă cu demipensiune și 3 proceduri/zi/persoană. OFERTA COMPLETĂ, AICI.  

Pentru informații suplimentare legate de tarife, oferte speciale, pachete de tratament și spa contactați agenția de turism Donaris Tours la unul din cele două sedii ale sale din Pitești și Bucuresti sau la numărul de telefon 0725.499.985. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90