NOR CURIER 930X122

cabana capra

VESTE DE ULTIMĂ ORĂ DE LA CABANA CAPRA

Veste de ultimă oră de la Cabana Capra. Cabana Capra de pe Transfăgărășan este înconjurată în această perioadă de un superb peisaj de iarnă, cu munți peste care zăpada a căzut din plin în ultima vreme. În orice direcție, privirea îți este bucurată de imagini ca în povești, care îți taie răsuflarea.

Citiți și: Avalanșa de la Capra. Poliția a deschis dosar penal pentru înșelăciune

Cea mai bună veste, de ultimă oră, transmisă de gazde, este că drumul până la Cabana Capra e perfect accesibil. Drumul a fost curățat, acesta fiind ultimul punct până la care este deschis acum Transfăgărășanul.

Renovată în vara anului trecut, Cabana Capra îi așteaptă pe turiști cu camere confortabile și călduroase de 3 stele, cu toate dotările necesare, mobilă nouă, televizoare LCD și cu balcon cu o priveliște absolut spectaculoasă. La restaurantul cabanei gazdele primitoare organizează mese îmbelșugate, cu bucate tradiționale pe alese.

Citiți și: VIDEO: ZI CU BLOCAJE PE TRANSFĂGĂRĂȘAN. TURIȘTII, BULUCIȚI LA SĂNIUȘ

Departe de zgomotul și aglomerația orașului, la Cabana Capra, într-o zonă minunată, cu zăpadă abundentă și peisaje ca în povești, puteți petrece o mini-vacanță deosebită. Cabana Capra este situată la altitudinea de 1.585 de metri în golul alpin, pe Transfăgărăşan, la doar 9 km de lacul glaciar Bâlea şi la 45 de km de barajul Vidraru.

Pentru detalii: numărul de telefon 0721.218.917 și web www.cabanacapra.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3