SMART KIDS 930X122

Constanţa

(VIDEO) NOU! SURPRIZE LA MAMAIA

Surprize la Mamaia. Agențiile de turism din Pitești au deja oferte pentru toți cei care vor să își facă vacanța de vară 2017 pe litoralul românesc al Mării Negre. Clienții care rezervă acum au parte de prețuri reduse pentru sejururi în toate stațiunile.

Citiți și: Tragedie! Bărbat mort într-un incendiu violent

Una dintre destinațiile propuse este, desigur, Mamaia. Pentru a-i convinge pe cât mai mulți, români, dar și străini, că Mamaia este alegerea potrivită pentru concediul de vară 2017, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării a lansat un film oficial de prezentare a stațiunii.

Citiți și: Accident teribil! Mai multe persoane au ajuns la spital după un impact între un microbuz și un TIR

Pe parcursul a mai bine de șapte minute, filmul, făcut în parteneriat cu Primăria Constanța, redă atracțiile turistice și posibilitățile de agrement, distracție și de relaxare pe care le oferă Mamaia. Potrivit Digi24, realizarea filmului a costat 17.000 de euro.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90