930 x122 grota rece

Gabriela Ştefania Porceanu

ARGEŞEANCA DE LA X FACTOR, CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE ÎNTR-UN MOD ORIGINAL

Gabriela Ştefania Porceanu, argeșeanca în vârstă de 31 de ani care a obţinut 3 de ,,Da’’ la emisiunea X Factor de pe Antena 1, are o poveste de viaţă impresionantă. Născută în Curtea de Argeș, a fost părăsită de părinţi încă de la naştere şi crescută de bunica ei (foto). Pentru că bunica avea o situaţie materială precară, Gabriela a fost nevoită să muncească încă de mică. A trecut prin momente dificile, însă nu şi-a pierdut niciodată speranţa. Acum locuiește în Pitești.

Citiți și: 3 DE DA! ERIK, MULATRUL DIN ARGEȘ, SENZAȚIONAL LA X FACTOR!!!

Argeșeanca povestește pentru ePitești și despre povestea de dragoste pe care o trăiește acum.

A lucrat și ca menajeră și babysitter și a dat și cu sapa

Citiți și: BRAVO, GABI! „NU-MI MAI PUTEAM STĂPÂNI LACRIMILE!”

Era doar un copil când a început să își ajute bunica.

„Încă de la vârsta de 5 ani făceam curăţenie şi cumpărături pentru două dintre vecinele noastre. Una dintre ele m-a învăţat să socotesc cu ajutorul unor grămezi de nuci, iar mai târziu mi-a fost profesoară de chimie la şcoală.

Mai târziu, am fost rând pe rând menajeră, babysitter, vânzătoare la piaţă și vânzătoare de îngheţată, mergeam la sapă și la cules de fructe, am lucrat într-o croitorie (tăiam aţele de la căptuşeală) și pe bandă la călcat haine, am fost CTC-istă, iar mai apoi profesor de zumba, profesie pe care am avut-o până de curând.”, povestește Gabriela Ştefania Porceanu pentru ePitești.

Vrea să deschidă o pensiune pentru câini

Plănuiește ca împreună cu iubitul ei să deschidă o pensiune, nu, nu pentru oameni, ci pentru câini.

„Mă dedic alături de iubitul meu unui proiect foarte frumos. Ne dorim să deschidem o pensiune pentru câini. Avem deja câteva padocuri, ocupate acum de câinii noştri. Până în vara anului viitor vom face mai multe şi vom putea deschide pensiunea. Iubim mult animalele!”, spune Gabriela.

Inelul de logodnă l-a primit pe… șiret

Cu iubitul ei este împreună de trei ani încoace. Cei doi sunt logodiți și, după cum ne mărturisește Gabriela, se vor căsători.

,,Văzusem într-un magazin o pereche de adidaşi care mi-au plăcut mult. Nu i-am cumpărat pentru că erau destul de scumpi la preț. Iubitul meu a vrut să îmi facă o surpriză, aşa că la câteva zile după aceea, de ziua mea, i-a cumpărat și mi i-a dăruit. Atunci când i-am probat am remarcat că de şiret era prins bine un inel, inelul de logodnă… M-am chinuit ceva timp să îl scot, iar el mi-a spus că la fel de greu cum am scos inelul poate că ne va încerca şi viaţa, dar faptul că l-am scos în cele din urmă înseamnă că vom ieși întotdeauna învingători.

Îl iubesc mult, este dragostea vieţii mele!’’, adaugă Gabriela Ştefania Porceanu pentru ePiteşti.

Despre evoluția Gabrielei la X Factor puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/bravo-gabi-nu-mi-mai-puteam-stapani-lacrimile/. (Foto: Facebook Gabriela Porceanu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3