Donaris 930 x 122

nea marin

DOI TINERI CU DIZABILITĂȚI DIN PITEŞTI, NUNTĂ LA ,,POFTIŢI DE VĂ IUBIŢI’’

Cea de-a doua ediţie a emisiunii „Poftiţi de vă iubiţi”, difuzată de Antena 1, i-a adus în Piteşti pe CRBL (originar din Pitești), Diana Munteanu, Rona Hartner, Speak şi pe formidabilul Nea Marin, șeful „găștii”.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Echipa a avut de organizat în doar patru zile nunta a doi tineri minunaţi, fiecare în vârstă de 29 de ani, care locuiesc în Piteşti, Cosmin şi Elena Niculcea, pe care viaţa i-a pus greu la încercare.

În copilărie, pentru că nu își învățase lecția, Cosmin a fost lovit cu capul de perete de învăţătoarea sa, o femeie cunoscută pentru consumul excesiv de alcool. De atunci a făcut trei operaţii pe creier, iar mai apoi s-a ales cu o semipareză. Pe de altă parte, la ceva timp după naştere medicii au descoperit că Elena are parapareză spastică.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu opt ani, cu prilejul unei adunări a asociaţiei pentru copii şi tineri cu dizabilităţi fizice din care ambii fac parte. Ea este din Giurgiu. Prin urmare, vreme de cinci ani Cosmin și Elena şi-au trăit frumoasa povestea de dragoste la distanţă unul față de celălalt, timp în care el a mers să o viziteze cât de des a avut posibilitatea. Ulterior s-au mutat împreună în Piteşti.

S-au cununat civil anul acesta, pe data de 21 mai, chiar de ziua onomastică a Elenei. Situaţia financiară nu le-a permis, însă, să facă nunta. Din fericire, inimoasa echipă a inegalabilului Nea Marin le-a venit în ajutor. Le-au găsit nași, rochie de mireasă pentru ea și costum de mire pentru el și urmează o nuntă ca-n povești…

Deznodământul îl veți afla diseară, începând de la ora 20:30, în emisiunea „Poftiți de vă iubiți” de pe Antena 1. (Foto: Facebook Poftiţi de vă iubiţi și captură video Antena 1)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90