NOR CURIER 930X122

absolut tv

DRAGOŞ SĂPUNĂROAIA VA AVEA RUBRICĂ DE FASHION LA ABSOLUT TV

Dragoş Săpunăroaia, fotomodelul pasionat de design vestimentar, va avea o rubrică de fashion în emisiunea matinală ,,Bună Didineaţa’’, de la televiziunea Absolut TV din Mioveni.

Citiți și: ABSOLUT TV S-A ÎNCHIS

,,Peste aproximativ trei săptămâni mă veţi putea vedea pe micile ecrane. Am bifat o frumoasă colaborare cu Absolut TV, aşa că în curând voi avea propria mea rubrică de fashion. O să am invitaţi de seamă din domeniu, care chiar lasă ceva în urma lor în industria modei. Vor fi şi zile în care vom filma într-un magazin şi în care vom învăţa împreună ce se poartă, care sunt tendinţele din punct de vedere vestimentar.

Recunosc că am ceva emoţii, asta pentru că mă aflu în faţa unui proiect complet nou pentru mine. Sunt, însă, emoții constructive.’’, spune Dragoş.

Rubrica va fi săptămânală, în fiecare vineri, şi va dura în jur de 15 minute.

În primăvara acestui an ePitești a scris despre Dragoș Săpunăroaia, fotomodelul născut în Chișinău, care timp de câțiva ani a trăit în Moscova, de unde este originară mama lui, și care acum locuiește în Mioveni. Detalii despre Dragoș, aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/fotomodelul-care-s-nascut-chisinau-locuit-moscova-si-traieste-mioveni/. (Foto: Facebook Dragos’s Styles)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90